Петар Јевтиќ

Првата средба на Петар со дигиталните реклами се случила во 1998 година, оттогаш тој има стекнато и споделено искуства во сите аспекти на маркетингот, од продукција на видео/филм, медиумско планирање и купување до моменталната позиција на регионален Meta Client Partner во Httpool, овластен партнер за продажба на Меta. на неколку континенти.

Неговата експертиза е рекламна стратегија на платформите на Meta, Петар им помага на најголемите регионални огласувачи од различни индустрии, вклучувајќи e-commerce, игри и CPG, да го развијат својот бизнис.

Ecommerce Asociation

Македонската асоцијација за е-Трговија е првата и единствена асоцијација која цели кон инклузивна е-трговија. Нашата мисија е да создадеме иднина за е-трговски развој и успех на земјата. Асоцијацијата за е-трговија на Македонија има за цел да ги поддржи интересите на компаниите за е-трговија, да придонесе кон проширување на знаењето за е-трговија и негово проширување вклучувајќи ги поврзаните услуги и технологии, и да ги намали и елиминира бариерите кои го ограничуваат растот и развојот на индустријата. Веруваме дека иднината за подобра Македонија лежи во дигитална Македонија и паметно општество, а е-трговијата е интегрален дел од таквото општество.

web by agency