5та ГОДИШНА ЈУБИЛЕЈНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА Е-ТРГОВИЈА

ECOMMERCE:ACCELERATE!

11 Ноември 2022 | Double Tree by Hilton, Скопје

Купи карта

Запознај сè со нашата досегашна публика

  • 1300+учесници
  • 300+компании
  • 100+говорници
  • 25+земји

Што ќе содржи агендата оваа година?

Погледнете ја целосната агенда

Оваа година во фокусот на програмата се:

  • Можностите кои ги нуди е-трговијата во регионот
  • Промени на навиките кај купувачите предизвикани од е-трговијата
  • Податоци, маркетинг и технологија: Воздухот на е-трговијата
  • How to: Успешни е-трговци од регионот

Говорници

Како поминавме на последната конференција

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈГОЛЕМАТА ПРИКАЗНА ЗА Е-ТРГОВИЈА ВО РЕГИОНОТ!

Физичко присуство
Онлајн присуство

Super
Early bird

од 15 август до 31 август

69 eur

ограничена количина на 25 карти

Распродадено

Early bird

од 1 септември до 30 септември

129 eur

ограничена количина на 50 карти

Распродадено

Regular

од 1 октомври до потрошување на залихите

179 eur

 

Распродадено

Ticket + VIP

 

299 eur

 

Распродадено

Super
Early bird

од 15 август до 31 август

29 eur

ограничена количина на 25 карти

Распродадено

Early bird

од 1 септември до 30 септември

49 eur

ограничена количина на 100 карти

Распродадено

Regular

од 1 октомври до потрошување на залихите

59 eur

 

Распродадено

Ticket + VIP

 

Достапно само со физичко присуство

Не е достапно
* Цените се без вклучено ДДВ

Спонзори и партнери

Генерален партнер
Организациски партнер
Дигитален партнер
Златни партнери
Сребрени партнери
Бронзени партнери
Партнери
Регионални партнери
ПР партнери
Медиа партнери
Ecommerce Asociation

Македонската асоцијација за е-Трговија е првата и единствена асоцијација која цели кон инклузивна е-трговија. Нашата мисија е да создадеме иднина за е-трговски развој и успех на земјата. Асоцијацијата за е-трговија на Македонија има за цел да ги поддржи интересите на компаниите за е-трговија, да придонесе кон проширување на знаењето за е-трговија и негово проширување вклучувајќи ги поврзаните услуги и технологии, и да ги намали и елиминира бариерите кои го ограничуваат растот и развојот на индустријата. Веруваме дека иднината за подобра Македонија лежи во дигитална Македонија и паметно општество, а е-трговијата е интегрален дел од таквото општество.

web by agency