Тосин Оке

Тосин Оке се придружил на Payoneer во 2018 година и е директор за продажба на SMB во Европа, проширувајќи го локалното присуство на Payoneer низ Западна Европа. Тосин има богато искуство во Fintech и lending, откако претходно работеше во iwoca како нивен шеф за бизнис развој. Пред iwoka, Тосин бил олимписки спортист, каде што неговиот највисок светски ранг бил 6-то место.

Ecommerce Asociation

Македонската асоцијација за е-Трговија е првата и единствена асоцијација која цели кон инклузивна е-трговија. Нашата мисија е да создадеме иднина за е-трговски развој и успех на земјата. Асоцијацијата за е-трговија на Македонија има за цел да ги поддржи интересите на компаниите за е-трговија, да придонесе кон проширување на знаењето за е-трговија и негово проширување вклучувајќи ги поврзаните услуги и технологии, и да ги намали и елиминира бариерите кои го ограничуваат растот и развојот на индустријата. Веруваме дека иднината за подобра Македонија лежи во дигитална Македонија и паметно општество, а е-трговијата е интегрален дел од таквото општество.

web by agency