Дарјан Раденковиќ

МОДЕРАТОР

Дарјан е бизнис и маркетинг стратег кој е фокусиран на резултати со силно искуство во раст на тимови и нивно зајакнување со цел да постигнат резултати низ сите канали. Страствен за учење и споделување знаење, секогаш подготвен да тестира нови пристапи, додека ги израмнува аргументите со податоци.

Во моментов работи на дизајнирање storytelling искуства за дигиталната ера и води тим од 20+ луѓе во едно од најиновативните студија за раскажување приказни во Југоисточна Европа.

Основни компетенции: бизнис развој, маркетинг стратегиии, lead generation, дигитално рекламирање, дигитална аналитика и развој на brand communication.

Ecommerce Asociation

Македонската асоцијација за е-Трговија е првата и единствена асоцијација која цели кон инклузивна е-трговија. Нашата мисија е да создадеме иднина за е-трговски развој и успех на земјата. Асоцијацијата за е-трговија на Македонија има за цел да ги поддржи интересите на компаниите за е-трговија, да придонесе кон проширување на знаењето за е-трговија и негово проширување вклучувајќи ги поврзаните услуги и технологии, и да ги намали и елиминира бариерите кои го ограничуваат растот и развојот на индустријата. Веруваме дека иднината за подобра Македонија лежи во дигитална Македонија и паметно општество, а е-трговијата е интегрален дел од таквото општество.

web by agency Illustrations & Icons by Icons8.com