Војдан Карапетковски

ГОВОРНИК

Војдан е основач и извршен директор на Kara5, ‘next-gen’ дигитална агенција која им помага на клиентите да ја забрзаат својата дигитална трансформација во Швајцарија, DACH регионот и глобално.

Посветена на обезбедување first-class дигитални решенија и со докажано портфолио со успешни проекти за дигитална трансформација, Kara5 се гордее што е клучен фактор за силен раст и брз развој на бројни клиенти од сите големини и индустрии, како што се CVA Silicone, SpiroChem , Joh Springer’s Erben, Connect, Prima и многу други.

Уникатниот пристап на Војдан кон стратегиите, веб и дигитален маркетинг – заедно со неговото 18-годишно искуство во развој на маркетинг и продажба – ги подржува клиентите на Кара5 да откријат уникатни можности за одржлив раст и значајна трансформација.

Ecommerce Asociation

Македонската асоцијација за е-Трговија е првата и единствена асоцијација која цели кон инклузивна е-трговија. Нашата мисија е да создадеме иднина за е-трговски развој и успех на земјата. Асоцијацијата за е-трговија на Македонија има за цел да ги поддржи интересите на компаниите за е-трговија, да придонесе кон проширување на знаењето за е-трговија и негово проширување вклучувајќи ги поврзаните услуги и технологии, и да ги намали и елиминира бариерите кои го ограничуваат растот и развојот на индустријата. Веруваме дека иднината за подобра Македонија лежи во дигитална Македонија и паметно општество, а е-трговијата е интегрален дел од таквото општество.

web by agency Illustrations & Icons by Icons8.com