Тамара Станчев

Панелист

Тамара Станчев е маркетинг експерт со корени од владината област. Нејзината кариера започна во Министерството за млади и спорт на Република Србија, а подоцна се преселила во малопродажната индустрија, каде што работела за Меркатор-С, еден од најголемите српски трговски синџири.
Таа се приклучила на Shoppster во 2019 година задолжена за лансирање на првиот регионален 24/7 шопинг канал. Г-ѓа Станчев се стреми да испорача развој на имиџот на брендот, невообичаени кампањи и незаборавно корисничко искуство за купување преку Интернет и дома.
Таа навистина верува во локалните бизниси и ги поддржува во последните 10+ години и како клиент и како професионалец. Зад секоја успешна маркетинг кампања стои тимот и затоа таа е страсна за зајакнување на нејзиниот тим да расте заедно и да постигне поголем успех.
Таа била избрана за најомилена колешка – и тоа е резултатот со кој најмногу се гордее.

Ecommerce Asociation

Македонската асоцијација за е-Трговија е првата и единствена асоцијација која цели кон инклузивна е-трговија. Нашата мисија е да создадеме иднина за е-трговски развој и успех на земјата. Асоцијацијата за е-трговија на Македонија има за цел да ги поддржи интересите на компаниите за е-трговија, да придонесе кон проширување на знаењето за е-трговија и негово проширување вклучувајќи ги поврзаните услуги и технологии, и да ги намали и елиминира бариерите кои го ограничуваат растот и развојот на индустријата. Веруваме дека иднината за подобра Македонија лежи во дигитална Македонија и паметно општество, а е-трговијата е интегрален дел од таквото општество.

web by agency Illustrations & Icons by Icons8.com