Dragana Gjokikj

Драгана е веќе три години на позицијата директор за продажба во Grouper.mk, водечкиот сајт за е-трговија во земјава кој успешно работи речиси десет години на пазарот. Со образование во областа на е-бизнис и маркетинг, во Grouper се приклучува во 2014та година и работи во делот на продажба, организација и реализација на онлајн маркетинг кампањи, а со своето 7 годишно искуство се здоби со експертиза во бизнис продажба и стратегија. Oбласти на нејзина стручност вклучуваат: продажба и проектен менаџмент, маркетинг истражување, анализа и репортинг, контент маркетинг. Учествува во држење обуки и предавања во доменот на бизнис продажба.

Ecommerce Asociation

The Macedonian e-Commerce Association is the first and only association that aims at inclusive e-commerce. Our mission is to create a future for e-commerce development and the success of the country. Macedonian E-commerce Association aims to support the interests of e-commerce companies, to contribute to the expansion of e-commerce knowledge and its expansion including related services and technologies, and to reduce and eliminate barriers that restrict the growth and development of the industry. We believe that the future for a better Macedonia lies in a digital Macedonia and smart society, and e-commerce is an integral part of such a society.

web by agency Illustrations & Icons by Icons8.com