Zorana Milidrag

Зорана Милидраг е искусен директор за е-трговија и тим лидер со демонстрирана историја на работа во интернет-индустријата. Во последните шест години, Зорана претежно се фокусирала на дигиталниот екосистем и различни канали за продажба. Пред тоа, таа поминала осум години работејќи со маркетинг за трговија на мало. Како директор за глобална е-трговија во компанијата Sport Vision, Зорана е одговорна за 30 веб-продавници во 9 земји и тим од повеќе од 150 вработени. Зорана е претседател на Асоцијацијата за е-трговија на Србија и основач на Академијата за е-трговија.


Панелист

This entry was posted in . Bookmark the permalink.