Станете спонзор

Станете спонзор на Третата годишна конференција за е-трговија во Македонија, која годинава ќе се одржи онлајн, на 25-ти и 26-ти ноември. Ве молиме пополнете ја формата подолу и еден од организаторите веднаш ќе стапи во контакт со вас со цел да ги продискутира опциите за спонзорство и бенефитите кои следат.