Патрик Колинс

Патрик Колинс е раководител за раст на Startup Wise Guys, најголемата акселераторска програма во Европа и основач на Prospect Labs, алатката за автоматизација за LinkedIn. Со работно искуство со бизниси преку Интернет и е-трговија повеќе од 10 години, Патрик може да ви покаже како да го скалирате вашиот бизнис преку автоматизација додека ја одржувате целата комуникација потполно персонализирана.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.