Марија Ристовска

Марија Ристовска е проектен менаџер во Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, со повеќе од 9 години искуство со маркетинг комуникации и менаџмент. Марија дипломирала на одделот за е-бизнис на Економскиот факултет во Скопје и ја завршила Академијата за развој на веб на СЕДЦ во Скопје. Таа ја започнала својата кариера како маркетинг претставник во проект на УСАИД поврзан со развојот на кариерата на студенти и баратели на работа, а од таму ја продолжила својата кариера во маркетинг секторот, од работење во агенција за односи со јавноста и маркетинг за разни клиенти од различни индустрии. Марија, исто така, има меѓународно искуство, живеејќи и работејќи во САД и во ОАЕ – Дубаи на различни позиции, почнувајќи од услуги за клиенти до маркетинг и менаџмент.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.