Senita Slipac

Сенита Слипац е ко-основач и директор на OREA, првата онлајн платформа за купување и продажба на рачно изработени и оригинални производи во БиХ и во регионот. Сенита доаѓа од невладиниот сектор каде што работи повеќе од 15 години на проекти кои обезбедуваат социо-економска поддршка и зајакнување на жените и младите преку пристап до образование и професионален развој. Пред десет години, таа ја основала Фондацијата Босана.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.