Howard Kingston

Хауард Кингстон е претприемач и ‘хакер за раст’. Тој е еден од ретките ‘хакери за раст’ кој е успешен во она што го работи. Тој има лансирано и предводено стартап од нула до 15 милиони корисници. Два од последните три бизниси за кои тој помогнал да започнат се веќе купени. Неговиот трет бизнзис има канцеларии ширум светот, собрал милиони во VC инвестиции и е на добар пат. Тој им има помогнато на глобалните брендови, вклучувајќи ги Facebook, Snapchat и Google … и денес е возбуден што ќе може да ви помогне на вас.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.