Драган Јосифовски

Ко-основач и извршен директор во Paket.mk. Повеќегодишно искуство во изработка, лансирање и менаџирање на е-продавници. Магистер по стратегиски маркетинг од Imperial College London.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.