Дарко Булдиоски

Дарко Булдиоски е основач на NewMediaMK – креативна агенција со фокус на дигитални комуникации и програмски директор на AllWeb конференциите. Активно започна да работи во полето на новите медиуми пред 15 години како блогер, продолжи како предавач, консултант и тренер. Oд неодамна Дарко е сопственик на е-продавница Decal.mk и инструктор на академијата за дигитален маркетинг во Brainster. Слуша тешка музика и од скоро вози мотор.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.