Барбара Сеса

Барбара Сеса е раководител на дигитални производи за широка потрошувачка за Европа во Мастеркард. Во таа улога, таа има одговорност да ја развие и спроведе стратегијата за потрошувачки производи за регионот. Барбара има над 15 години искуство во индустријата за плаќање. Таа има огромно познавање за дигитален дизајн, дизајн на услуги, развој на производи и пристап кон пазарот. Барбара има големо искуство со лидерски улоги и е страствена за луѓето.

Таа е исто така поборник за различност и инклузивност, поради што ја води и агендата на Мастеркард за рамнотежа помеѓу половите во Франција и често зборува на оваа тема во индустријата.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.