Андреа Чапаровски

Моментално работи како менаџер за онлајн продажба во Спорт М. Eнтузијаст за онлајн продажба и маркетинг од самите почетоци. Константно работи на подобрување на сите процеси поврзани со е-продажбата во Спорт М, како и справување со предизвиците на електронската трговија во Ковид реалноста. Онлајн 24/7/365.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.