Peter Mesarec

Петер има повеќе од 15 години искуство во онлајн маркетингот, со специфичен фокус на SEO. Во текот на годините, има работено и на страната на клиентите и на страната на агенциите, но и како сопственик на компанија, со цел да ги согледа сите различни пречки и предизвици. Во моментот, работи како маркетинг консултант во регионот, помагајќи им на компаниите и агенциите да ги постават, менаџираат и подобрат нивните интерни маркетинг тимови, како и да го прошират нивното присуство на нови канали. На маркетинг советите на Петер се потпираат и стартапи кои се на почетокот на нивното патување, но и големи компании со мултимилионски приходи.

Петер има неколку признанија за најдобар конференциски говорник, член е на жири комисиите на неколку маркетинг награди и водител на неколку различни подкасти.


Краток преглед на говорот:

Дали го знаете стариот виц, што прави полицаец кога ќе види кора од банана? Немам ништо против полицајците и полицајките, но во маркетингот, често гледаме повторување на истите грешки одново и одново. Секоја компанија која има своја веб-страница ги прави истите грешки и ме прави тажен да ве гледам како ги трошите парите обидувајќи се да постигнете одлични SEO рангирања. Поради тоа, направив листа на топ 5 грешки и ќе се обидам да ви помогнам да не ги направите.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.