Станете спонзор

Станете спонзор на второто издание на годишната Конференција за е-трговија која ќе се одржи во DoubleTree by Hilton хотел во Скопје на 25-ти октомври, 2019 година. Пополнете ја формата подолу и некој од членовите на нашиот тим ќе ве контактира во најскоро можно време за да Ви ги презентира можностите и бенефитите при спонзорирање.