Петар Ниновски

Сериски претприемач, Маркетинг консултант, Growth хакер, пилот. Основач и CEO на Brainster. Главен стратешки офицер и ко-основач на Laika.

Искуство во создавање на категории и брендови, лансирање на компании и продукти, совети за лидерство, генерирање на препознатливост, оптимизација на продажни канали и постигнување на цели за аквизиција на потрошувачи.

Ги учам клиентите како ефективно да го монетизираат својот продукт или услуга преку оптимизирање на нивните продажни канали, од почеток до крај.


Краток преглед на говорот:

Како да изградите компанија која ќе биде отпорна на промените кои ги носи иднината?

Бизнисите имаат потреба од нов опреративен систем за свет кој постојано се менува. Ако сакате да изградите компанија која ќе биде отпорна на промените кои ги носи иднината, мора да носите интелигентни, иновативни и креативни одлуки и да ги извршувате со голема брзина … и да, мора да учите од успешни стартапи.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.