Никола Димовски

Иако е-трговијата не е нешто за кое се одлучив да студирам, големиот интерес и потенцијал секогаш ме привлекувал. Раководење со сопствен бизнис и секојдневното справување со проблемите е нешто што ме исполнува и ми дава сила. Научив многу досега, а најдобрата лекција е дека за секој проблем има соодветно решение. Географската одалеченост од Македонија никогаш не ми претставуваше проблем да ги организирам обврските на колегите и ме предизвика да ги решавам проблемите преку програмирање и вложување во развој на системот. Со помош на технологијата во денешно време, мојата работа е значително олеснета и ми овозможува да сум во тек со сите случувања во секој момент.

За мене еднинствен начин да го искористам својот потенцијал е преку сопствен бизнис и уживам во секоја препрека која ќе ми дојде на патот кој е многу долг.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.