Ива Трембелиева

Ива е оперативен директор во Grouper.mk, првата македонска веб-страница за групни попусти во Македонија. Grouper.mk беше лансиран во 2011, а Ива се придружи на компанијата во 2013та година. Иако, првенствено Инженер по Индустриски дизајн, таа се пронајде во eCommerce и маркетинг, и преку нејзиното 6+ годишно искуство во Grouper, прерасна во експерт во оваа област.

Листата на нејзини стручности вклучува: дигитален маркетинг, платено рекламирање на социјалните мрежи, контент маркетинг, email маркетинг, грижа за корисници, аквизиција на корисници. Ива е исто така и предавач во @Brainster за платено рекламирање на Facebook & Instagram, а одржува и обуки и презентации на истата тема. 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.