УЧЕСТВУВАЈТЕ КАКО:

Во организација на

Redefining E-commerce:

A(I) New Era

6-та Регионална конференција за е-трговија

Скопје, Северна Македонија | 14 ноември 2023 година
Национална опера и балет

СЕ СЛУЧУВА ВО СКОПЈЕ,
СО ФОКУС НА УЧЕСНИЦИТЕ ОД
ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

Учесниците доаѓаат од:

С. Македонија

Србија

Албанија

Босна и Херцеговина

Црна Гора

Хрватска

Бугарија

Романија

Косово

Грција

Молдавија

КОМПАНИИ КОИ ИМААТ УЧЕСТВУВАНО

Учесниците ЗА КОНФЕРЕНЦИЈАТА

говорници

Стево Пендаровски
Претседател на Република Северна Македонија
Samantha Tillett
Global Director of the Amazon Partnership
Raluca Bujoreanu
Product Lead
Kai Herzberger
Group Director DACH & EMEA
Stefan Kovačević
Global Digital Shelf Lead
Kasia Rosa
Leader, Group Education and Merchant Development
Vanya Manova
Regional Manager for North Macedonia, Bulgaria, Albania and Kosovo
Kremena Yordanova
Ex-director of Marketing Activations, Adidas, Reebok E-commerce
Marko Carevic
CEO
Elinda Stojanova Milosheska
Digital Transformation Lead
Merima Mahmutovic
Senior Manager
Branko Greganovic
Chairman of the Management Board
Riste Caposki
Head of E-commerce
Radomir Basta
CEO
Petra Drexler
German Ambassador to North Macedonia
Ivaylo Simov
Co-founder & Managing Partner
Nina Angelovska
President
Fidan Ramizi
Founder & Business Development
Hugo Faustino
Creative Media Strategist, Ex-Nike
Elvis Pivic
Business Development Manager
Sonja Buha
E-commerce Manager
Vojdan Karapetkovski
CEO
Iva Dujak
Creative Director
Nikola Ilchev
Founder
Nenad Ristovski
Digital Media Director
Anita Hegjkezi
Head of Payment Systems Policy and Development Unit at Payment Systems Department
Meri Shesho Najdenovska
COO
Aleksandar Neshkevski
Digital & Technology Platform Director
Ricardo Pinto
International Private Sector Development Expert
Steffen Hudolin
Head of Cooperation in the Delegation of the European Union to North Macedonia
Maja Palcevska
Banking Professional, Passionate about Digital Transformation and Technologies
Ivan Mirkovski
CEO

Галерија

Play Video

Оваа година,

со нетрпение очекуваме да ти посакаме добредојде на 6-тото издание на конференцијата и заедно да го редефинираме она што е можно во светот на е-трговијата!

Агенда
Track 1
MARKETPLACE MAVERICKS: UNLEASHING SUCCESS IN ONLINE RETAIL
Track 2
SPOTLIGHT ON FULFILLMENT & PAYMENTS: THE WAY TO SEAMLESS CROSS-BORDER EXPERIENCE
Track 3
THE RACE FOR INNOVATION & TECHNOLOGY: HOW TO LEVERAGE AI, DATA & MARKETING IN E-COMMERCE
Track 4
CUSTOMER-CENTRIC E-COMMERCE: PIONEERING THE E-SHOPPER FRONT
Track 5
Е-COMMERCE FUNDING AND WHAT ARE THE VC’S APPETITES?
Билети
Super
Early Bird

од 25 јули до 10 август

69 евра

ограничени на 50 билети

Early
Bird

од 15 август до 15 септември

129 евра

ограничени на 100 билети

Regular

од 15 септември до 5 ноември

199 евра
VIP Ticket
(вкл. вип нетврокинг вечера + билет)
350 евра

ограничени на 10 билети

*Цените се без ДДВ
СПОНЗОРИ И ПАРТНЕРИ
Ова се партнерските компании на конференцијата кои се во првите редови на индустријата и се посветени на иновациите и успехот во пејзажот на е-трговија.
ОРГАНИЗАЦИСКИ ПАРТНЕР
ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЕР
ДИГИТАЛЕН ПАРТНЕР
ЗЛАТНИ ПАРТНЕРИ
СРЕБРЕНИ ПАРТНЕРИ
БРОНЗЕНИ ПАРТНЕРИ
ПАРТНЕРИ
IT ПАРТНЕР
PR ПАРТНЕР
DRIVE ПАРТНЕР
МЕДИУМСКИ ПАРТНЕРИ
РЕГИОНАЛНИ ПАРТНЕРИ

I want to be a partner/sponsor of the conference

Fill out the form and a member of our team will contact you shortly, so we can refine the cooperation.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

If you think you are an ideal speaker for this conference, contact us!

Fill out the form and a member of our team will contact you as soon as possible, so that we can specify the cooperation.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

Сакам да бидам партнер/спонзор на конференцијата

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира наскоро, за да ја дефинираме соработката.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

Ако мислите дека сте идеален говорник за оваа конференција, контактирајте не!

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира што е можно поскоро, за да можеме да ја прецизираме соработката.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]