Јана Дурнева

Јана Дурнева има големо искуство и успешно реализирани проекти во доменот на дигитализација и дигиталната трансформација во различни индустрии. Како менаџер за дигитални технологии и корисничка поддршка во Филип Морис работи на стратегии за дигитален развој на корисничкото искуство како и подобрување на корисничката лојалност. Заедно со тимот, во услови на пандемија и целосен карантин, работеше на лансирањето на IQOS на пазарот во државата и на оваа конференција ќе го претстави преку практични искуства развојот на IQOS е-продавница, и како може предизвиците од комплесната ситуација да се претворат во успешна приказна и задоволни корисници.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.