Контакт

Имате дополнителни прашања?
Сакате да биде спонзор или пак изложувач на следното издание на Конференцијата за е-трговија?
Сакате да предложите говорник или имате дополнителни идеи?
Ве охрабруваме да нѐ контактирате преку пополнување на следната форма: