Конференција

26ти Октомври 2018, Хотел Marriott

За настанот

Првата годишна македонска конференција за е-Трговија има за цел да ги донесе на едно место клучните фигури во овој сектор за да се поврзат, состанат и да споделат знаења и искуства. Под насловот "е-Трговија: е-Иднината за е-Македонија!" конференцијата ќе опфати четири главни теми: Развој, Плаќања, Испорака и Маркетинг, организирани во 10 главни предавања и 3 интерактивни панел дискусии кои ќе ги одржат 30 македонски и меѓународни говорници.

Говорници & Панелисти
YU-KAI CHOU автор и говорник;
извршен директор, Octalysis Group;
основач, Octalysis Prime
Supratim Biswas Главен директор за приходи, CleverTap
НИНА АНГЕЛОВСКА Ко-основач и главен извршен директор на Grouper.mk; претседател на е-Трговија Македонија; Forbes 30 under 30
ДАМЈАН ДАНО Ко-основач и партнер,
IWM Network
ДРАГАН ЈОСИФОВСКИ Главен извршен директор и основач, Paket.mk
УШТЕ ТОП ГОВОРНИЦИ СЛЕДУВААТ НАСКОРО...
VANYA MANOVA Менаџер за Бугарија и Македонија, Mastercard
НИКОЛА ЉУШЕВ Главен извршен директор,
Македонски Телеком
Michaela Plesnikova Раководител на помошни услуги на Kiwi.com
ЉУПЧО АНТОВСКИ Професор по софтверско инженерство на ФИНКИ;
ко-основач, iVote и KupiKniga.mk
TRIIN SAAG Директор за владини работи,
ЕМОТА
Мислав Галер Извршен директор,
Вип Македонија
Јован Деспотовски Директор,
ФИТР
Ајлин Шеали Извршен менаџер,
Пазар3.мк
ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ Министер за информатичко општество и администрација, Влада на Република Македонија
д-р Златко Ветеровски Помошник директор, Сектор за царински систем
Влатко Атанасоски Директор, Агенција за пошти
М-р Атила Селим Директор на Дирекцијата за Алтернативни Канали за Дистрибуција – Маркетинг, Халкбанк А.Д Скопје
М-р Марија Томеска Претседател на Управен одбор, Еуролинк осигурување АД Скопје
Марина Антова Супервизор за продажба, DHL
Стефан Пепоски Директор на Секторот за картички и директно банкарство, Стопанска банка АД
Јован Лазарески Оперативен менаџер во онлајн продавница Platinavrata.mk
Игор Величковски Директор во одделот за платежни системи на НБРМ
Вељан Поповски Раководител - Сектор за развој на понуда и маркетинг - Служба за централизирана продажба
ДАНИЕЛА Милошеска Основач,
Bastet Noir и Coffice
Bogdan Bochenek Раководител на Оддел за управување со измами од страна на клиентите и интегритет на правните франшизи за регионот на ЦИЕ, Мастеркард
Zorana Milidrag Регионален директор за е-трговија, Sport Vision
Биљана Доновска Гечева Извршен директор и Претседател на Управен Одбор на Касис
Игор Гешовски Сопственик на Еко Логистик Сервис
Искра Тикваровска Казанџиевска Маркетинг менаџер, ЕВН
Ѓоко Танасоски Директор, Царинска управа
Карти

Early Bird картите се пуштени во продажба до 25.09.2018 година.

Early Bird картите се распродадени!

Карта

Купи online

6,088 ден.

Распродадено!

Карта
+ "Actionable Gamification" книга на говорникот Yu-Kai Chou

Купи online

7,148 ден.

Распродадено!

Купи две карти и заштеди
1,500 денари на втората!

Купи online

10.676 ден.
Распродадено!

Книгата ќе може да ја подигнете на штанд на самата конференција.

СПОНЗОРИ

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЕР:

GOLD ПАРТНЕР:

SILVER ПАРТНЕРИ:

Bronze ПАРТНЕРИ:

ПАРТНЕРИ:

МЕДИУМСКИ ПАРТНЕРИ: