УЧЕСТВУВАЈТЕ КАКО:

За конференцијата можам да кажам дека е една од најдобро организираните на кои сум бил. Од друга страна, треба да се напомене дека сите карти беа продадени, што не е случај на други конференции. Беа опфатени бројни теми за е-трговија, маркетинг и динамичен ремаркетинг со Google и употреба на социјалните мрежи како што се TikTok и Instagram. Говорниците на конференцијата беа менаџери од сериозни меѓународни компании, а предност им беше дадена и на луѓето од регионот да ги изложат своите мали бизниси и на овој начин некако да се поддржи оваа регионална соработка. Исто така, треба да се напомене дека имаше голем број на учесници кои имаат свои бизниси, а исто така забележав дека на конференцијата имаше и голема можност за брзо запознавање и нетворкинг на сите настани кои беа во склоп на конференцијата.

I want to be a partner/sponsor of the conference

Fill out the form and a member of our team will contact you shortly, so we can refine the cooperation.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

If you think you are an ideal speaker for this conference, contact us!

Fill out the form and a member of our team will contact you as soon as possible, so that we can specify the cooperation.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

Сакам да бидам партнер/спонзор на конференцијата

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира наскоро, за да ја дефинираме соработката.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

Ако мислите дека сте идеален говорник за оваа конференција, контактирајте не!

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира што е можно поскоро, за да можеме да ја прецизираме соработката.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]