УЧЕСТВУВАЈТЕ КАКО:

Конференцијата беше 5 од 5. Искрено кажано, ова беше една од најдобро менаџираните и организирани конференции што сум бил, во последните 6 години колку што сум со Viber, сум бил на многу конференции, верувајте ми. Би го опишал како совршено организиран, многу пријателски, успешен.

Дефинитивно планирам да дојдам, кога и да е следната конференција. Пред се поради публиката. Мислам дека луѓето овде се многу релевантни за она што го нудиме и многу наши партнери се веќе тука. Повторно се поврзав со нив и верувам дека ќе има многу работи што можеме да ги покажеме на следната конференција.

I want to be a partner/sponsor of the conference

Fill out the form and a member of our team will contact you shortly, so we can refine the cooperation.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

If you think you are an ideal speaker for this conference, contact us!

Fill out the form and a member of our team will contact you as soon as possible, so that we can specify the cooperation.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

Сакам да бидам партнер/спонзор на конференцијата

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира наскоро, за да ја дефинираме соработката.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

Ако мислите дека сте идеален говорник за оваа конференција, контактирајте не!

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира што е можно поскоро, за да можеме да ја прецизираме соработката.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]