УЧЕСТВУВАЈТЕ КАКО:

Тимот на URMA е присутен на сите досегашни изданија на ecommerce конференцијата и со нетрпение чекаме да дојде следното 6то издание оваа година. Досега сум имала одлично искуство на конференциите, темите кои се опфаќаат и говорниците од различни сфери на е-трговијата се покажале како корисни за нашиот бизнис и сме применлие доста од сѐ што имаме слушнато баш на оваа конференција. Одлично време поминуваме и за време на networking средбите каде што сме се запознале и сме оствариле контакти со значајни карактери за нашиот бизнис, а со нашите добри пријатели и соработници кои веќе ги познаваме од светот на е трговијата, секогаш е задоволство да се поразговара за актуелните теми.

I want to be a partner/sponsor of the conference

Fill out the form and a member of our team will contact you shortly, so we can refine the cooperation.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

If you think you are an ideal speaker for this conference, contact us!

Fill out the form and a member of our team will contact you as soon as possible, so that we can specify the cooperation.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

Сакам да бидам партнер/спонзор на конференцијата

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира наскоро, за да ја дефинираме соработката.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]

Ако мислите дека сте идеален говорник за оваа конференција, контактирајте не!

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира што е можно поскоро, за да можеме да ја прецизираме соработката.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]