PARTICIPATE AS:

Враќање на средства

САКАТЕ ДА ГО ВРАТИТЕ ВАШИОТ БИЛЕТ?

Согласно законските прописи и правилата на ecommerceconference.mk, потрошувачот има право да ги врати купените билети во рок од 15 дена, но најдоцна до 01.11.2024

I want to be a partner/sponsor of the conference

Fill out the form and a member of our team will contact you shortly, so we can refine the cooperation.

If you think you are an ideal speaker for this conference, contact us!

Fill out the form and a member of our team will contact you as soon as possible, so that we can specify the cooperation.

Сакам да бидам партнер/спонзор на конференцијата

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира наскоро, за да ја дефинираме соработката.

Ако мислите дека сте идеален говорник за оваа конференција, контактирајте не!

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира што е можно поскоро, за да можеме да ја прецизираме соработката.