PARTICIPATE AS:

Во организација на

Редефинирање на е-трговија:

6-та Регионална конференција за е-трговија

A(I) Нова ера

Скопје, Северна Македонија | 14 ноември 2023 година
Национална опера и балет

СЕ СЛУЧУВА ВО СКОПЈЕ,
СО ФОКУС НА УЧЕСНИЦИТЕ ОД
ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

Учесниците доаѓаат од:

С. Македонија

Србија

Албанија

Босна и Херцеговина

Црна Гора

Хрватска

Бугарија

Романија

Косово

Грција

Молдавија

КОМПАНИИ КОИ ИМААТ УЧЕСТВУВАНО

Искуства

Speakers

Ристе Цапоски
Раководител на е-трговија
Срѓан Прокиќ
Раководител на е-трговија
Немања Антиќ
CEO
Тосин Оке
Директор, SMB Продажба
Ивајло Симов
Ко-основач
Ана Горка
Партнер директор на Spotify
Саманта Тилет
Глобален директор на партнерството со Amazon
Константин Костадинов
Раководител за продажба, CEE
Јакуб Климчик
Раководител на Client Solutions
Шерон Гаи
Director of Global Key Accounts
Амин Сиала
Консултант за дигитален раст
Марко Царевиќ
CEO
Стефан Ковачевиќ
Global Digital Shelf Lead
Касија Роза
Лидер, образование и развој на трговци, Аllegro
Ралука Бујореану
Product Lead
Каи Херцбергер
Директор за DACH & EMEA

Галерија

Play Video

Оваа година,

со нетрпение очекуваме да ви посакаме добредојде на 6-тото издание на конференцијата и заедно да го редефинираме она што е можно во светот на е-трговијата!

Агенда
Track 1
ТАЈНИТЕ НА ПАЗАРОТ: ОТКРИВАЊЕ НА УСПЕХОТ ВО ОНЛАЈН ТРГОВИЈА НА МАЛО
Track 2
ФОКУС НА ИСПОЛНУВАЊАТА И ПЛАЌАЊАТА: ПАТОТ ДО ЛЕСНО ПРЕКУ ГРАНИЧНО ИСКУСТВО
Track 3
ТРКА ПО ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОГИЈА: КАКО ДА ГИ ВКЛУЧИТЕ AI, Data И МАРКЕТИНГ ВО Е-ТРГОВИЈАТА
Track 4
КЛИЕНТ ОРИЕНТИРАНА
Е-ТРГОВИЈА: ПИОНЕРИ НА ФРОНТОТ НА Е-КУПУВАЧИТЕ
Track 5
Е-COMMERCE FUNDING AND WHAT ARE THE VC’S APPETITES?
Билети
Супер
прва понуда

from 25st of July until 15th of August

69 евра

ограничени на 50 билети

Втора
понуда

од 10 август до 15 септември

129 евра

ограничени на 100 билети

Редовни

од 15 септември до 5 ноември

199 евра
ВИП вечера + билет

од 21 јули
до 10 август

350 евра

ограничени на 10 билети

*Цените се без ДДВ
SPONSORS & PARTNERS
These are the partnering companies of the conference who are at the forefront of the industry and are dedicated to innovation & success in the e-commerce landscape.
ORGANIZATIONAL PARTNER
GENERAL PARTNER
DIGITAL PARTNER
GOLD PARTNERS
SILVER PARTNERS
BRONZE PARTNERS
PARTNERS
IT PARTNER
PR PARTNER
DRIVE PARTNER
REGIONAL PARTNERS

I want to be a partner/sponsor of the conference

Fill out the form and a member of our team will contact you shortly, so we can refine the cooperation.

If you think you are an ideal speaker for this conference, contact us!

Fill out the form and a member of our team will contact you as soon as possible, so that we can specify the cooperation.

Сакам да бидам партнер/спонзор на конференцијата

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира наскоро, за да ја дефинираме соработката.

Ако мислите дека сте идеален говорник за оваа конференција, контактирајте не!

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира што е можно поскоро, за да можеме да ја прецизираме соработката.