PARTICIPATE AS:

Тимот на URMA е присутен на сите досегашни изданија на ecommerce конференцијата и со нетрпение чекаме да дојде следното 6то издание оваа година. Досега сум имала одлично искуство на конференциите, темите кои се опфаќаат и говорниците од различни сфери на е-трговијата се покажале како корисни за нашиот бизнис и сме применлие доста од сѐ што имаме слушнато баш на оваа конференција. Одлично време поминуваме и за време на networking средбите каде што сме се запознале и сме оствариле контакти со значајни карактери за нашиот бизнис, а со нашите добри пријатели и соработници кои веќе ги познаваме од светот на е трговијата, секогаш е задоволство да се поразговара за актуелните теми.

I want to be a partner/sponsor of the conference

Fill out the form and a member of our team will contact you shortly, so we can refine the cooperation.

If you think you are an ideal speaker for this conference, contact us!

Fill out the form and a member of our team will contact you as soon as possible, so that we can specify the cooperation.

Сакам да бидам партнер/спонзор на конференцијата

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира наскоро, за да ја дефинираме соработката.

Ако мислите дека сте идеален говорник за оваа конференција, контактирајте не!

Пополнете го формуларот и член на нашиот тим ќе ве контактира што е можно поскоро, за да можеме да ја прецизираме соработката.